Behandeling / massage

Hoe ziet een behandeling eruit?
Tijdens de eerste afspraak vindt er een kennismaking plaats, waarbij de reden van uw bezoek en de eventuele klacht wordt besproken. Ook is het belangrijk voor mij een algemene indruk te krijgen van uw gezondheid, lichamelijke conditie en evt. sportieve activiteiten. Wellicht zijn er contra-indicaties, redenen waardoor massage niet, of gedeeltelijk niet, kan/mag plaatsvinden, tenzij er toestemming is van arts of specialist. Het is belangrijk dit vooraf te bepalen. Bij een blessure kan het nodig zijn functietesten te doen, om de aard van de blessure te bepalen.
De besproken informatie registreer ik in een cliƫntendossier dat, vanzelfsprekend, vertrouwelijk wordt behandeld. Indien nodig, en alleen na uw akkoord, kan ik contact opnemen met uw fysio-, manueel of podotherapeut om uw dossier te bespreken voor verdere behandeling.
Voor een massagebehandeling hoeft u niets speciaals mee te nemen. Wel is het prettig om makkelijk zittende kleding aan te trekken en geen zware maaltijd te nuttigen voorafgaand aan de behandeling. De massagetafel staat al klaar met schone handdoeken.

U hoeft alleen het lichaamsdeel dat gemasseerd wordt te ontkleden; uw ondergoed houdt u aan. Tijdens de massage wordt uw kleding afgedekt met een handdoek om te voorkomen dat er massageolie op komt. Het is goed om na de massage 1 Ć  2 glazen water te drinken om afvalstoffen sneller uit u w lichaam af te voeren.